جلسات دفاع پروژه های کارشناسی کامپیوتر بصورت حضوری در روزهای 25 و 27 بهمن برگزار می گردد

چهارشنبه، ۶ بهمن ۰۰

دانشجویانی که در نیمسال اول 1400 درس پروژه دارند لازم است تا 17 بهمن ماه به اساتید راهنما مراجعه و پس از تحویل پروژه، مستندات پروژه را به تایید استاد راهنما برسانند.

اساتید محترم راهنما تا 22 ام بهمن ماه اسامی دانشجویانی که مجاز به شرکت در جلسه دفاع پروژه می‌باشند را به کمیته پروژه اعلام می‌نمایند. برای دانشجویانی که اسامی آن‌ها توسط استاد راهنما به کمیته اعلام می‌شود جلسه دفاع حضوری برگزار می‌گردد.

برای هر 4 الی 6 دانشجو یک استاد دفاع وزمان و مکان دفاع مشخص می‌شود. دانشجویان با رعایت پروتکل های ستاد کرونا (زدن دوز دوم واکسن، استفاده از ماسک و فاصله گذاری 2متر مربع) در کلاس حاضر و پروژه خود را بصورت عملی بر روی سیستم خود به استاد دفاع تحویل خواهند داد. لازم است دانشجویان مستندات پایان‌نامه خود را تا قبل از 24 ام بهمن برای اساتید دفاع ایمیل نمایند.

جلسات دفاع پروژه های کارشناسی کامپیوتر بصورت حضوری در روزهای 25 و 27 بهمن برگزار می‌گردد.