تمدید زمان تحویل سه فصل ابتدایی پایان نامه کارشناسی تا پایان روز دوازدهم دی ماه 99

سه‌شنبه، ۲ دی ۹۹

با توجه به شرایط و محدودیت های ناشی از بیماری کرونا زمان تحویل سه فصل ابتدایی پایان نامه کارشناسی تا پایان روز دوازدهم دی ماه 99 تمدید گردید. لازم است دانشجویان گزارش

سه فصل ابتدایی پایان ­نامه کارشناسی شامل:

1. امکان­ سنجی و تعریف پروژه (بررسی و تحلیل کارهای مشابه انجام‌شده در موضوع پروژه و نهایتاً تعریف دقیق پروژه)،
  2. ابزارهای مورداستفاده (معرفی ابزارهای مورداستفاده برای پیاده­سازی پروژه)،
  3.  تحلیل و طراحی پروژه (رسم نمودارهای Use Case, Activity, Class, Sequence, … و یا طراحی مفهومی، نمودارهای سیستمی، طراحی شماتیک و لیست قطعات و .. یا فراخور موضوع پروژه تحلیل و طراحی مورد تائید استاد راهنما)

را در فرمت فایل پایان‌نامه کارشناسی کامپیوتر دانشگاه سجاد تهیه و به تائید استاد راهنما برسانند. تاخیر در اخذ تائیدیه استاد راهنما کسر نمره خواهد داشت. این گزارش توسط اساتید راهنما به دبیر کمیته پروژه ایمیل می گردد.