جلسات دفاع پروژه‌های کارشناسی کامپیوتر دوشنبه 26 شهریور 1403-دانشجویان درس پروژه بهمن 1402 و تابستان جاری

یکشنبه، ۲۵ شهریور ۰۳

برای دانلود اسامی دانشجویان مجا ز و اساتید داور اینجا کلیک نمایید.

زمان جلسه دفاع کلیه اساتید دوشنبه 26 شهریور ساعت 12 در اتاق استاد دفاع بجز دکتر سالخورده ساعت 10 و مهندس یزدانجو که ساعت 15 می‌باشد. درصورت لزوم اساتید می‌توانند جلسه دفاع را در کلاس‌های 201-202-102یا104برگزار نمایند.

1. دانشجويان لازم است مستندات پایان­نامه (در فرمت PDF) که قبلاً به تائید استاد راهنما رسیده است را تا قبل از ساعت 22 یکشنبه 25/06/1403 برای استاد دفاع ایمیل و هم‌زمان برای استاد راهنما ارسال و سی­سی نمایند. خواهشمنداست اساتید راهنما از ارسال فایل پایان­نامه برای اساتید دفاع اطمینان حاصل نمایند. دانشجویان برای ارائه و دفاع از پایان­نامه خود یک سری اسلاید یا پوستر تهیه و 15 الی 20 دقیقه برای ارائه فرصت خواهند داشت. فراروند ارائه، با توضیح پروژه به­کمک پاورپوینت شروع (حدود 5 دقیقه) و با اجرا برنامه و توضیح چگونگی پیاده­‌سازی (حدود 15 دقیقه) ادامه می‌­یابد. دانشجویان فراخور نظر استاد دفاع، آمادگی لازم برای تحلیل، تغییر و اجرا کدهای نوشته‌شده را داشته باشند. درصورتی‌که پروژه دونفره باشد، هر دو دانشجو  بايستي در ارائه و پاسخ‌دهی به سؤالات مشارکت داشته باشند. همچنین به همراه داشتن پرینت پایان نامه (به صورت پشت­ورو و بدون صحافی) در روز دفاع الزامی است.