فهرست نهایی دانشجویانی که در ترم مهر 1400 درس پروژه دارند و وظایف دانشجویان

دوشنبه، ۱۵ آذر ۰۰

برای دانلود فایل فهرست دانشجویان اینجا کلیک نمایید.

دانشجویانی که در ترم مهر 1400 درس پروژه دارند و نام آن­ها در فایل پیوست با رنگ قرمز مشخص شده است تا 20 آذرماه با اساتید راهنما تعامل نمایند و عنوان پروژه را مشخص کنند. برای این دسته از دانشجویان اساتید محترم راهنما تا 22 آذر فرم تخصیص پروژه را تکمیل و ارسال می‌نمایند.

لازم است دانشجویان محترم تا پایان آذرماه 1400 سه فصل ابتدایی پایان­نامه کارشناسی شامل:

1. امکان‌­سنجی و تعریف پروژه (بررسی و تحلیل کارهای مشابه انجام‌شده در موضوع پروژه و نهایتاً تعریف دقیق پروژه)
  2. ابزارهای مورداستفاده (معرفی ابزارهای مورداستفاده برای پیاده‌­سازی پروژه)،
  3.  تحلیل و طراحی پروژه (رسم نمودارهای Use Case, Activity, Class, Sequence, … و یا طراحی مفهومی، نمودارهای سیستمی، طراحی شماتیک و لیست قطعات و... یا فراخور موضوع پروژه تحلیل و طراحی مورد تائید استاد راهنما)

را در فرمت فایل پایان‌نامه کارشناسی کامپیوتر دانشگاه سجاد تهیه و به تائید استاد راهنما برسانند. این فایل تا اول دی‌ماه 1400 توسط اساتید راهنما برای کمیته پروژه ارسال می­‌گردد و سه نمره از بیست نمره نهایی را دارد.

لازم است پروژه­‌های طراحی سایت حداقل شامل: پنل ادمین، چرخه کاری کامل و کاربرپسند، گزارش­گیری، ملاحظات SEO و امنیت باشد.

بهتر است برای پیاده‌­سازی پروژه­های سایت در مقطع کارشناسی، از وردپرس استفاده نگردد مگر با مجوز خاص استاد راهنما، همچنین به واسطه وجود تمپلیت آماده برای سایت‌­های فروش، تائید اصالت پیاده­‌سازی توسط استاد راهنما ضروری می‌­باشد.