قابل توجه دانشجویانی که در ترم تابستان درس پروژه دارند جلسات دفاع پروژه های کارشناسی کامپیوتر به‌صورت حضوری در روزهای 29 و 30 شهریور برگزار می گردد

سه‌شنبه، ۱۵ شهریور ۰۱

دانشجویانی که در ترم تابستان درس پروژه داشته‌‌اند و دانشجویانی که ترم بهمن پروژه داشته ولیکن موفق به دفاع نشده‌اند لازم است تا قبل از تاریخ 25 شهریور به اساتید راهنما مراجعه و با ارائه پروژه و مستندات پایان‌نامه، پروژه خود را به تائید استاد راهنما برسانند. اساتید محترم راهنما 27 شهریور فهرست دانشجویانی که مجاز به دفاع می‌باشند را به کمیته پروژه اعلام می‌نمایند. برای این دسته از دانشجویان، استاد دفاع، مشخص شده و اطلاع رسانی می‌گردد. دانشجویان، در صبح روز 28 شهریور مستندات پروژه را برای استاد دفاع ارسال می‌کنند، جلسه دفاع حضوری در روز 29 و 30 شهریور برگزار می‌گردد. در روز دفاع، فراروند ارائه، با پوستر یا پاورپوینت شروع و با اجرا عملی پروژه ادامه می‌یابد. دانشجویان پروژه خود را به‌صورت تئوری و عملی برای استاد راهنما توضیح می‌دهند و به سوالات ایشان پاسخ و تغییرات مد نظر استاد دفاع را در پروژه اعمال می‌نمایند. دانشجویانی که در ترم بهمن درس پروژه داشته‌اند و دفاع نکرده‌اند با تایید استاد راهنما می‌توانند دفاع با تاخیر و همزمان با دانشجویان ترم تابستان دفاع با تاخیر و کسر نمره داشته باشند، مقدار کسر نمره توسط اساتید راهنما به کمیته اعلام می‌گردد.