خبرها

قابل توجه دانشجویانی که در نیم سال دوم 1402 و تابستان جاری درس پروژه دارند

دوشنبه، ۱۹ شهریور ۰۳

کلیه دانشجویانی که درس پروژه در تابستان جاری و بهمن 1402 دارند، لازم است با مراجعه به اساتید محترم راهنما و ارائه مستندات پایان‌نامه، مجوز دفاع بگیرند  اساتید محترم راهنما اسامی دانشجویانی که مجاز به دفاع می‌باشند را تا شنبه صبح 24 شهریور به کمیته پروژه اعلام می‌نمایند.

یکشنبه ظهر اسامی دانشجویان مجاز به دفاع و اساتید داور اعلام می‌شود و دانشجویان تا بعد از ظهر یکشنبه 25 شهریور فایل پی دی اف مستندات پروژه را تحت نظر استاد راهنما برای استاد دفاع ایمیل می‌نمایند.

جلسات دفاع روز دوشنبه مورخ 26 شهریور ساعت 11:30 الی 14 برگزار می‌گردد.

در جلسه دفاع دانشجویان پرینت مستندات را با خود همراه داشته باشند و با تهیه پاورپوینت یا پوستر، فراروند ارائه و دفاع از پایان‌نامه را آغاز می‌کنند و در ادامه به توضیح جزئیات پیاده‌سازی  پروژه می‌پردازند و به سوالات استاد دفاع پاسخ می‌دهند.

مالکیت معنوی پروژه و کدهای پیاده‌سازی شده متعلق به استاد راهنما و دانشجو می‌باشد.