قابل توجه دانشجویان کامپیوتر که ترم تابستان یا ترم بهمن درس پروژه دارند

شنبه، ۳۰ تیر ۰۳

دانشجویانی که در ترم تابستان پروژه برداشته‌اند از شنبه 30 تیر لغایت چهارشنبه 3 مرداد فرصت دارند با مراجعه به اساتید محترم، موضوع پروژه خود را مشخص کنند. پنجشنبه 4 مرداد اساتید محترم فهرست دانشجویان و عنوان پروژه را به کمیته پروژه اعلام می‌نمایند.

باتوجه به مصوبه گروه کامپیوتر

دانشجویانی که ترم بهمن پروژه داشته اند لازم است با مراجعه به اساتید محترم راهنما ارائه پیشرفت پروژه نمایند. اساتید محترم راهنما تا 15 مرداد 5نمره از بیست نمره نهایی دانشجویان ترم بهمن را به کمیته پروژه اعلام می‌نمایند.

دانشجویانی که ترم تابستان پروژه داشته اند لازم است پس از مشخص شدن موضوع پروژه جلسات مشاوره حضوری یا مجازی با اساتید محترم راهنما داشته و ارائه پیشرفت پروژه داشته باشند اساتید محترم راهنما 5 شهریور 5نمره از بیست نمره نهایی دانشجویان ترم تابستان را به کمیته پروژه اعلام می‌نمایند.

زمان دفاع نهایی پروژه‌ها متعاقبا اعلام می‌گردد.

برنامه حضور اساتید

شنبه 30 تیر