قابل توجه دانشجویان کامپیوتر که در نیمسال دوم 1401 درس پروژه دارند

شنبه، ۲۷ اسفند ۰۱

پروژه دانشجویان پیوست مورد تائید اساتید راهنما می‌­باشد (برای دانلود اینجا کلیک نمایید). دانشجویانی که در ترم بهمن 1401 درس پروژه دارند و نام آن‌­ها در فایل پیوست نمی­‌باشد تا پایان هفته ششم (17 فروردین 1402)  فرصت دارند با اساتید راهنما تعامل نمایند. اساتید محترم راهنما تا 19 فروردین فرم تخصیص پروژه را تکمیل و ارسال می‌نمایند. (اساتیدی که ظرفیت خالی دارند: لاکی، یزدانجو، شمسائی، بختیاری، سالخورده، امینیان و باوفا) پس‌ازاین تاریخ برای دانشجویانی که با اساتید تعامل نکرده‌­اند یا نامشان در فهرست دانشجویان مورد تائید اساتید نباشد توسط کمیته پروژه استاد راهنما مشخص می­‌گردد.

لازم است دانشجویان محترم تا پایان اردیبهشت ماه 1402 سه فصل ابتدایی پایان­‌نامه شامل:

1. امکان­‌سنجی و تعریف پروژه (بررسی و تحلیل کارهای مشابه انجام‌شده در موضوع پروژه و نهایتاً تعریف دقیق پروژه)
  2. ابزارهای مورداستفاده (معرفی ابزارهای مورداستفاده برای پیاده­سازی پروژه)،
  3.  تحلیل و طراحی پروژه (رسم نمودارهای Use Case, Activity, Class, Sequence, … و یا طراحی مفهومی، نمودارهای سیستمی، طراحی شماتیک و لیست قطعات و... یا فراخور موضوع پروژه تحلیل و طراحی مورد تائید استاد راهنما)

را در فرمت فایل پایان‌نامه کارشناسی کامپیوتر دانشگاه سجاد تهیه و به تائید استاد راهنما برسانند. این فایل تا اول خرداد‌ماه 1402 توسط اساتید راهنما برای کمیته پروژه ارسال می­‌گردد و سه نمره از بیست نمره نهایی را دارد.

دبیر کمیته پروژه

امیر باوفای طوسی